Schade/Expertise

schade! wat nu?

                                                                                             

Wat te doen op de plaats van het ongeval?

  1. Bij letselschade of flinke materiële schade is het raadzaam om meteen de politie in te schakelen. Via het nummer 112 of 0900 8844 kunt u de politie of ambulance bereiken.
  2. Maak indien mogelijk foto's op de plaats van het ongeval en markeer de plaats van de schadevoertuigen. Zorg dat u uw scooter op een veilige plaats neerzet (indien mogelijk)
  3. Noteer de namen en adresgegevens van eventuele getuigen.
  4. Het is niet altijd nodig om de politie in te schakelen bij een aanrijding. Als de betrokken partijen het eens zijn over de schuldvraag en de materiële/letsel schade is beperkt, kunt u in de meeste gevallen volstaan met het invullen van een schadeformulier. Vul dit schadeformulier altijd in (lees hier meer over onder ‘Het schadeformulier invullen'). Zorg ervoor dat de formulieren duidelijk en volledig zijn ingevuld (vergeet de achterkant niet!). Dit zorgt voor een snellere afhandeling tussen verzekeringmaatschappijen.
  5. Als het niet verantwoord is om door te rijden met uw scooter,dan is het aan te raden om Kipa Scooters te bellen op nummer: 013-5345652 of 06-57037066 zij kunnen dan zo spoedig mogelijk uw kant inkomen om uw scooter op te halen.
  6. U kunt Kipa Scooters bellen, met ons kunt u bespreken wat er met uw scooter zal gaan gebeuren. Met onze jaren lange ervaring met schade en expertise afhandelingen is uw scooter in goede handen.
  7. Er zal door u een afspraak met de verzekeraar gemaakt moeten worden, zodat er een schade-expert bij de scooter kan komen. Ondertussen zal kipa scooters een schaderapport opmaken van de totale schade aan uw scooter.
  8. Kipa scooters zal de expert in ontvangst nemen voor de afwikkeling met uw verzekeraar. Als volgt nemen wij contact met u op en bespreken wij de mogelijkheden.